Ilveksen taloudellinen tulos plussalle

13.6.2017
Ilveksen taloudellinen tulos plussalle

Ilveksen taustayhtiö Ilves-Hockey Oy:n huhtikuun lopussa päättyneen tilikauden tulos oli 12 000 euroa. Yhtiön liikevaihto oli 5,8 miljoonaa euroa.

Liikevaihto nousi edelliseltä tilikaudelta miljoonalla eurolla ja tulos parani 784 000 eurolla. Tuloksen paranemiseen vaikutti oleellisesti yhtiön entisen omistajatahon antaman 930 000 euron suuruisen pääomalainan akordi.

Tilikauden aikana yhtiön omistusrakenne muuttui, kun aiempi pääomistaja Vincent Manngard luopui helmikuussa 2017 omistuksestaan yhtiössä. Samassa yhteydessä päätettiin vahvistaa Ilves-Hockey Oy:n taloudellista pohjaa suunnatulla osakeannilla.

Yhtiön liikevaihdon kasvuun vaikuttivat erityisesti joukkueen urheilullinen menestys ja tilikauden aikana järjestetty ulkojäätapahtuma. Talouden vakauttamiseksi käynnistetty osakeanti jatkuu syyskuun 2017 loppuun asti.


---
Julkaisija: Antti Seppänen