Ässät vahvistui Liigasta tutulla amerikkalaissentterillä

1.6.2017
Ässät vahvistui Liigasta tutulla amerikkalaissentterillä

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias McRae on pelannut viimeisimmät kaudet AHL:ssä, mutta pelikokemusta on kertynyt myös Liigasta kaudella 2013-14.

McRae edusti Liigassa Tapparaa ja Bluesia ja pelasi kaudella 2013-14 yhteensä 53 ottelua pistein 8+13=21. Juniorivuosinaan McRae oli voittamassa nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2010. Ammattilaisurallaan hän on pelannut 15 ottelua NHL:ssä (1+2) ja 340 ottelua AHL:ssä (65+102=167).

– McRae on isokokoinen ja taitava keskushyökkääjä. Hän halusi tulla Ässiin sekä kehittyä ja menestyä tutussa valmennuksessa, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi.

McRaen sopimuksen myötä Ässät on lähes valmis uudelle kaudelle. Joukkue etsii siirtomarkkinoilta vielä laitahyökkääjää kärkiketjuihin.


---
Julkaisija: Antti Seppänen