Jarno Kärki Tapparan hyökkäykseen – Kristian Kuuselalle pitkä jatkosopimus

3.5.2017
Jarno Kärki Tapparan hyökkäykseen – Kristian Kuuselalle pitkä jatkosopimus

Kristian Kuusela nähdään Tapparassa kevääseen 2020 saakka. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Hallitseva Suomen mestari Tappara ilmoitti solmineensa Ässistä siirtyvän hyökkääjä Jarno Kärjen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Lisäksi luottohyökkääjä Kristian Kuusela jatkaa kirvesrinnoissa kolmivuotisella sopimuksella.

Kaksivuotisen sopimuksen Tapparan kanssa tehnyt 22-vuotias Jarno Kärki on edustanut koko aiemman liigauransa Ässiä. Kolmen liigakauden aikana hyökkääjä on pelannut 159 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt pisteet 42+41. Lisäksi tilille on kertynyt viisi playoffs-ottelua. Menneellä kaudella Kärki iski kasvattajaseurassaan pisteet 12+15. Kauden aikana Kärki debytoi myös A-maajoukkueessa, jossa hän yhden maalin kolmessa ottelussa.

34-vuotias tuplamestari Kristian Kuusela on tehnyt Tapparan kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Kaudella 2015-16 Liigan pistepörssin voittanut ja kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Kuusela pelasi valtaosan viime kaudesta KHL:ssä Amurin riveissä, mutta palasi takaisin Tapparaan helmikuun puolivälin siirtorajalla. Kuusela oli Tapparan johtavia pelaajia kevään 2017 playoffs-otteluissa, kun 18 ottelussa syntyi pisteet 5+4.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen