Tappara voiton päässä finaaleista – HIFK jäi nollille Nordiksella

10.4.2017
Tappara voiton päässä finaaleista – HIFK jäi nollille Nordiksella

Jere Karjalaisen osuma ratkaisi illan lopullisesti Tapparalle. (Kuva: Heidi Koivunen)

Tappara on enää voiton päässä finaaleista! Maanantaina tamperelaiset kaatoivat HIFK:n Kristian Kuuselan ja Jere Karjalaisen osumilla. Dominik Hrachovina pelasi playoffsien neljännen nollapelinsä. Palaa ottelukatsauksesta loppuunmyydyn Nordiksen tapahtumiin.

HIFK–Tappara 0–2 (0–1, 0–0, 0–1)

>> Tilastot
>> Maalikooste

Maanantai-illan avausmaalia ei tarvinnut kauaa odotella, kun hallitseva Suomen mestari Tappara iski 0–1-maalin ajassa 04.08. Maalintekijänä oli koko ajan peliään parantava Kristian Kuusela. Kuuselan kevään toisen playoffs-osuman alustivat Jani Lajunen ja Valtteri Kemiläinen.

Tappara pääsi ottelussa yrittämään lisämaaleja neljästi ylivoimalla, tuloksetta. HIFK ei päässyt maanantaina yrittämään ylivoimalla kertaakaan. Viimeinen niitti HIFK:n tasoitushaaveille tuli 18 sekuntia ennen ottelun päätössummeria. Tamperelaisten toisen osuman tyhjään HIFK-maaliin iski Jere Karjalainen. Karjalaisen playoffsien toisen maalin alustivat Otto Rauhala ja illan ainoa kahden pisteen mies Kuusela (1+1).

Tapparan maalilla Dominik Hrachovina joutui torjumaan ainoastaan 15 kertaa. Nollapeli oli huippuvireiselle Hrachovinalle playoffsien neljäs ja koko kauden seitsemäs.

Semifinaalisarjan voitot ovat nyt Tapparalle 3–1. Ottelusarjan viides kohtaaminen on ohjelmassa Tampereella keskiviikkona 12.4. kello 18.30. Tuolloin ottelusarja on myös ensimmäistä kertaa katkolla.

* * *

Ole mukana Hakametsän playoffs-huumassa – osta liput viidenteen otteluun tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen