Liiga lauantaina: Ensimmäinen semifinaaliviikko huipentuu

8.4.2017
Liiga lauantaina: Ensimmäinen semifinaaliviikko huipentuu

Kokenut Niklas Bäckström palaa lauantaina HIFK:n maalille. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Ensimmäinen semifinaaliviikko huipentuu lauantain kolmansiin otteluihin. Ovatko Tappara ja KalPan illan jälkeen enää voiton päässä finaalipaikasta vai nousevatko HIFK ja JYP mukaan taisteluun. Katso kokoonpanomuutokset illalle.

>> Lue Veikkauksen kertoimenlaskijan nostot illalle

Tappara–HIFK | Kokoonpanot
Otteluvoitot 2-0

Hallitseva Suomen mestari Tappara jatkaa samalla kokoonpanolla kuin torstaina. Tamperelaisten maalilla jatkaa hurjaan vireeseen päässyt Dominik Hrachovina.

HIFK on puolestaan muuttanut kokoonpanoaan paljonkin. Isoin muutos on, että maalille palaa Niklas Bäckström. Kokenut maalivahti on ollut viimeksi HIFK:n maalilla runkosarjan päätösottelussa. Uusina pelaajina helsinkiläisten kokoonpanoon nousevat Mika Partanen, Juha Jääskä ja Oliwer Kaski. Edelliseen otteluun verrattuna kokoonpanon ulkopuolelle ovat jääneet Mikael Johansson, Arttu Luttinen ja Daniel Grillfors.

KalPa–JYP | Kokoonpanot
Otteluvoitot 2-0

KalPa on tehnyt kokoonpanoonsa yhden muutoksen. Perjantaina seitsemännen puolustajan paikalla ollut Janne Koponen nousee pelaavaan kokoonpanoon kakkospariin Otto Leskisen tilalle. Leskisen jäätyä kokoonpanon ulkopuolelle paikan kolmantenatoista hyökkääjänä ottaa Henri Knuutinen. KalPan maalilla jatkaa kaksi perättäistä nollapeliä pelannut Eero Kilpeläinen.

JYP on laittanut ketjukoostumuksensa uusiksi perjantailta. Uusina niminä kokoonpanoon palaavat Tuomas Pihlman ja Valtteri Hotakainen. Uusille hyökkääjille tilaa tekevät Arttu Likola ja Robert Rooba. Myös jyväskyläläisten aloittava maalivahti vaihtuu, kun Juho Olkinuora korvaa Pekka Tuokkolan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen