Ilves-Hockey Oy:lle uusi hallitus – Risto Jalo toimitusjohtajaksi

3.4.2017
Ilves-Hockey Oy:lle uusi hallitus – Risto Jalo toimitusjohtajaksi

Maanantaina pidetty Ilveksen ylimääräinen yhtiökokous on valinnut Ilves-Hockey Oy:lle uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Jyrki Seppä ja toimitusjohtajaksi nimitettiin Risto Jalo.

Uuden hallituksen jäseniksi valittiin Sepän lisäksi Timur Kärki, Antti Nurmikolu ja Esa Ranta-aho. Organisaatiota vahvistaa myös pitkän linjan kiekkomies, myynti- ja markkinointijohtajaksi nimitetty Jukka Hirsimäki.

Ilveksen osakeanti jatkuu edelleen suunnatusti. Yhtiö tavoittelee 400 000 merkityn osakkeen rajaa.

– Joukkueen hyvät pelit kaukalossa ja tunnelma Hakametsässä ovat siivittäneet osakeantia mukavasti kohti seuraavaa rajapyykkiä. Kiinnostus osakeantia kohtaan on kasvanut, ja olemme hyvässä vauhdissa yrityksen talouden vakauttamisessa, kertoo uusi toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilves-Hockey Oy:n suurimpiin omistajiin kuuluvat jatkossa muun muassa Ilves ry, Tuukka Rask, Pekka Kantonen, Hannu Meskanen, Risto Jalo, Petri Hietanen, Esa Ranta-aho, Jyrki Seppä, Antti Nurmikolu, Markku Pekkola, Jyrki Lumme ja Janne Virtanen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen