JYP semifinaaleihin – Miklikin huippuilta takasi voiton HPK:sta

1.4.2017
JYP semifinaaleihin – Miklikin huippuilta takasi voiton HPK:sta

JYPin slovakialaishyökkääjä Michel Miklik vietti seiskapelissä kolmen pisteen iltaa. (Kuva: Jiri Halttunen)

JYP jatkaa semifinaaleihin! Jyväskyläläiset kaatoivat HPK:n seiskapelissä slovakialaishyökkääjä Michel Miklikin huippuillan ansiosta lukemin 3–2. Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

JYP–HPK 3–2 (2–0, 1–0, 0–2)

>> Tilastot
>> Maalikooste

Kotijoukkue JYP aloitti seiskapelin vahvasti. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 08.39, kun Michel Miklik ohitti HPK:n maalia vartioineen Emil Larmin. Johtomaalin alustivat Nolan Yonkman ja Anssi Löfman. Lisää seurasi kaksi minuuttia ja kolmetoista sekuntia myöhemmin, kun Miklik osui jälleen. Tällä kertaa Löfmanin lisäksi maaliin syöttöpisteen merkkautti Jani Tuppurainen.

Toisessa erässä JYP karkasi kolmen maalin johtoasemaan Joonas Nättisen ylivoimamaalilla. Voittomaaliksi jääneen osuman alustivat illan kolmannen pisteen merkkauttanut Miklik ja Tuomas Pihlman.

HPK heräsi päätöserässä taisteluun jatkopaikasta. Eero Somervuori nosti kerholaisten toiveita kavennusmaalilla ajassa 43.19. Shane O'Brienin ja Otto Paajasen alustama osuma oli kokeneelle Somervuorelle jo playoffsien neljäs. HPK nousi maalin päähän, kun päätöserä ylitti puolivälin. Maalintekijänä oli Juho Keränen, jolle maali oli kevään playoffsien ensimmäinen. Illan viimeiseksi jääneen maalin alustivat Niko Kapanen ja Oskari Manninen.

Tämän lähemmäksi Kerhon kiri ei riittänyt. JYP jatkaa jännittävästä neljännesfinaalisarjasta semifinaaleihin voitoin 4–3. HPK kausi puolestaan päättyi, hämeenlinnalaisten loppusijoitus oli kuudes.

* * *

Hurrikaanikevät on rantautunut Synergia Areenalle – osta liput JYPin semifinaaliotteluihin tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen