Tapparan vuoro juhlia – paikallispelisarjan voitot tasan

27.3.2017
Tapparan vuoro juhlia – paikallispelisarjan voitot tasan

Dominik Hrachovina pelasi maanantaina playoffsien ensimmäisen nollapelinsä. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Maanantaina oli Tapparan vuoro juhlia Hakametsässä. Kirvesrinnat tasoitti ottelusarjan voitot vahvan esityksen jälkeen. Loppuunmyydyn Hakametsän ykkösnimet olivat kolmen pisteen iltaa viettänyt Jani Lajunen ja nollapelin pelannut Dominik Hrachovina. Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

Ilves–Tappara 0–4 (0–1, 0–2, 0–1)

>> Tilastot
>> Maalikooste

Ilves tuli neljännen ottelun alkuun vahvasti ja kiekko pyöri pitkiä aikoja Tapparan puolustusalueella. Usein sanotaan, että kun et käytä omia paikkoja niin kaveri iskee. Näin kävi myös Hakametsässä. Ottelun avausmaali syntyi ajassa 13.57, kun Tappara isokokoinen puolustaja Blake Parlett karkasi rangaistuksen päätyttyä läpiajoon. Parlett iski hallitulla harhautuksella liigauransa ensimmäisen playoffs-maalin.

Toinen erä oli täysin vierasjoukkueena esiintynen Tapparan hallintaa. Erän ensimmäisellä puoliskolla Tappara karkasi Kristian Kuuselan ja Veli-Matti Savinaisen (1+1) maaleilla jo kolmen maalin karkumatkalle. Päätöserän alussa Teemu Nurmi iski ottelun lopullisen ratkaisun ylivoimalla.

Hakametsän illan ykkösnimet olivat kolme Tapparan maalia alustanut Jani Lajunen ja kauden neljännen nollapelinsä pelannut Dominik Hrachovina.

Ottelusarjan voitot ovat nyt tasan 2–2. Ottelusarjan viides ottelu pelataan Hakametsässä keskiviikkona 29.3. kello 18.30.

* * *

Hakametsä on keskiviikolle jälleen loppuunvarattu – seuraa mahdollisia vapautuvia lippuja tästä.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen