KalPalle kolmas voitto Pelicansista – sarja katkolla keskiviikkona

27.3.2017
KalPalle kolmas voitto Pelicansista – sarja katkolla keskiviikkona

Kuopiolaiset ovat voittaneet ottelusarjan molemmat Lahdessa pelatut ottelut. (Kuva: Tomi Natri)

KalPa kaatoi Pelicansin maanantaina kolmannen kerran. Illan ykkösnimi oli kaksi maalia iskenyt puolustaja Joonas Lyytinen. Ottelusarja on kuopiolaisille ensimmäinen kerran katkolla keskiviikkona. Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

Pelicans–KalPa 2–5 (0–1, 1–3, 1–1)

>> Tilastot
>> Maalikooste

Avauserän ainoasta maalista vastasi KalPan Miikka Pitkänen ajassa 15.08. Osuma oli 20-vuotiaalle hyökkääjälle liigauran ensimmäinen playoffs-maali.

Toinen erä sisälsi yhteensä neljä maalia. Ensin Pelicans nousi ainoastaan 50 pelisekunnin jälkeen tasoihin Vili Sopasen playoffs-kevään avausosumalla. Tämän jälkeen KalPa iski neljään minuuttiin ja 40 sekuntiin kolmesti. Ensimmäinen osumista syntyi ajassa 28.44. Osumista vastasivat kahdesti osunut Joonas Lyytinen ja kertaalleen verkkoa heiluttanut Mikael Seppälä. Molemmille osumat olivat liigauran ensimmäiset playoffseissa.

Toisessa erässä tehtiin myös liigahistoriaa, kun KalPan Pekka Virta käytti ensimmäisenä valmentajana hyväkseen haasto-oikeutta. Haaston myötä Juha Leimun iskemä maali hylättiin.

Päätöserässä Pelicansin takaa-ajo ei tuottanut toivottua tulosta. Molemmat joukkueet osuivat erässä kertaalleen. Ensin Pelicansin Justin Hodgman kavensi, kun päätöserää oli pelattu ainoastaan 33 sekuntia. Ottelun lopullisen ratkaisun iski tyhjään maaliin Mikko Nuutinen. Myös Nuutiselle osuma oli liigauran ensimmäinen playoffseissa.

KalPan ja Pelicansin välinen ottelusarja on ensimmäinen sarja, joka on katkolla keskiviikkona. Voitolla KalPa saavuttaisi semifinaalipaikan. Viides ottelu pelataan Kuopiossa keskiviikkona 29.3. kello 18.30 alkaen.

* * *

Data Group Areenalla nähdään jälleen hieno yleisömäärä – varmista paikka keskiviikolle tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen