JYP kaatoi HPK:n Rinkelinmäellä – voitot jälleen tasan

27.3.2017
JYP kaatoi HPK:n Rinkelinmäellä – voitot jälleen tasan

JYP kiitti ottelun jälkeen Hämeenlinnaan matkustaneita kannattajiaan. (Kuva: Tomi Natri)

Jyväskyläläiset hakivat maanantaina ottelusarjan ensimmäisen vierasvoittonsa Hämeenlinnasta. Voiton myötä JYPin ja HPK:n välinen ottelusarja on jälleen tasan. Illan voittomaalista vastasi Michel Miklik. Palaa ottelukatsauksesta illan tapahtumiin.

HPK–JYP 1–3 (0–0, 0–1, 1–2)

>> Tilastot
>> Maalikooste

HPK:n ja JYPin välisessä neljännessä neljännesfinaaliottelussa avausmaalia odoteltiin ottelun puoliväliin asti. Avausmaalista vastasi vierasjoukkue JYP, kun Anssi Löfman iski kiekon Emil Larmin taakse ajassa 29.26. Löfmanin playoffs-kevään avausosuman alustivat Sami Niku ja Tuomas Pihlman.

Kerho nousi päätöserän alussa tasoihin Juha Koiviston liigauran toisella playoffs-maalilla. Kotiyleisön herättäneeseen maaliin syöttöpisteet merkkauttivat konkarit Niko Kapanen ja Janne Lahti. JYP kuittasi kuitenkin ainoastaan 24 sekuntia myöhemmin, kun Michel Miklik vei hurrikaanipaidat uudelleen johtoon Jani Tuppuraisen ja Urho Vaakanaisen alustuksesta.

Lopullisen niitin HPK:n tasoitushaaveille iski ajassa 59.22 tyhjään maaliin osunut puolustaja Niklas Friman. Yksi JYPin vierasvoiton takuumiehistä oli maalivahti Juho Olkinuora, joka torjui ottelussa 27 kertaa. Vahvaa kautta pelaava Olkinuora valittiin myös ottelun ykköstähdeksi.

Voiton myötä ottelusarjan voitot ovat tasan 2–2. Viides kohtaaminen on ohjelmassa Jyväskylässä keskiviikkona 29.3. kello 18.30.

* * *

Ole mukana Synergia Areenan playoffs-tunnelmassa – osta liput keskiviikolle tästä!


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen