Liiga perjantaina: Kestääkö kotivoittoputki?

24.2.2017
Liiga perjantaina: Kestääkö kotivoittoputki?

HPK kohtaa perjantaina Rinkelinmäellä vierailevan HIFK:n. (Kuva: Tomi Natri)

Viikonloppu käynnistyy Liigassa kolmen ottelun voimin. Hämeenlinnassa HPK hakee jatkoa muhkealle kotivoittoputkelleen, Lukko taistelee Oulussa viimeisestä playoffs-paikasta, ja Lappeenrannassa pelaava Ilves kamppailee samoista sijoituksista Lukon kanssa.

>> Lue Veikkauksen ennakko illan kierrokselle

HPK - HIFK | Kokoonpanot

HPK on hankkinut yhden kolmen pisteen voiton viimeisistä neljästä ottelustaan. Kotipeleissään HPK on kuitenkin seitsemän ottelun voittoputkessa. HIFK lähtee kamppailuun kolmen ottelun voittoputkessa. Kauden viidestä keskinäisestä ottelusta HIFK on voittanut kolme, HPK kaksi.

Kärpät - Lukko | Kokoonpanot

Kärpät on voittanut neljä viidestä viime ottelustaan. Raksilasta Kärppien voittoputki on viiden ottelun mittainen. Lukko oli torstaina voitokas KalPaa vastaan vieraskaukalossa. Lukko voitti syyskaudella Kärpät molemmissa kohtaamisissa. Tammikuun alussa Kärpät voitti Raumalla 7-3.

SaiPa - Ilves | Kokoonpanot

SaiPa taipui torstaina päätöserässä HIFK:ta vastaan. Samalla joukkueen ohut playoffs-mahdollisuus karkasi ratkaisevasti. Ilves on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan kahden voittopelin jälkeen. Kolmen pisteen voitolla Ilves nousisi tasapisteisiin kymmenentenä olevan Jukurien kanssa. SaiPan ja Ilveksen kauden kaikki kolme kohtaamista ovat päättyneet maalin erolla. Ilves voitti kaksi ensimmäistä ottelua, SaiPa kolmannen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen