TPS hankki vahvistuksia SaiPasta

15.2.2017
TPS hankki vahvistuksia SaiPasta

Curtis Hamilton (vas.) ja Per Savilahti-Nagander hakevat loppukaudella menestystä TPS-paidassa.

Kevään siirtorajan viimeisenä päivänä SaiPa ja TPS ovat sopineet neljän pelaajan liikkumisesta seurojen välillä. Hyökkääjä Curtis Hamilton ja puolustaja Per Savilahti-Nagander siirtyvät TPS:ään, hyökkääjä Teemu Lämsä ja puolustaja Markus Kojo pelaavat loppukauden SaiPassa.

Avauskauttaan Liigassa pelaava Curtis Hamilton on koonnut 43 ottelussaan pisteet 14+13=27 ja on SaiPan kolmanneksi paras pistemies. Per Savilahti-Nagander on pelannut SaiPassa kuusi kautta ja lähes 300 ottelua. Hänellä on sopimus SaiPan kanssa ensi kaudesta.

Kolmella edellisellä kaudella Liigaa pelannut 21-vuotias Teemu Lämsä on esiintynyt tällä kaudella kolmessa Liiga-ottelussa. Markus Kojo siirtyi SaiPan riveihin jo helmikuun alussa ja on ehtinyt pelata joukkueessa viisi ottelua.

– SaiPa on muutamana edellisenä kautena istunut toisella puolella pöytää neuvottelemassa pelaajaliikenteestä, mieluummin siellä oltaisiin nytkin. Ratkaisut ovat erittäin epämieluisia, mutta tässä vaiheessa pakollisia toimenpiteitä. Nämä sopimukset paikkaavat talouttamme merkittävästi, Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajan Marko Ek valottaa siirtojen taustoja.


---
Julkaisija: Antti Seppänen