KooKoo ja HIFK siirtomarkkinoilla – viisi pelaajaa vaihtaa seuraa

12.2.2017
KooKoo ja HIFK siirtomarkkinoilla – viisi pelaajaa vaihtaa seuraa

KooKoo on tehnyt viiden pelaajan kaupan HIFK:n kanssa. Jarkko Malinen, Kai Kantola ja Ryan O'Connor siirtyvät loppukaudeksi HIFK:hon, Panu Mieho ja Miro-Pekka Saarelainen pelaavat kevään KooKoon riveissä.

Keskushyökkääjä Malinen on koonnut tällä kaudella pisteet 3+21=24, laitahyökkääjä Kantola saldon 14+9=23 ja puolustajien pistepörssin parhaimmistoon kuuluva O'Connor 6+15=21. Kolmikon sopimukset HIFK:n kanssa kattavat loppukauden.

Keskushyökkääjä Panu Mieho on pelannut tällä kaudella HIFK:ssa 26 ottelua pistein 2+1=3. Laitahyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen on merkkauttanut 22 ottelussa pisteet 2+1=3. Mieho ja Saarelainen pelaavat KooKoossa kevään ajan lainapestillä.

– Sarjataulukko ei valehtele, kautemme on mennyt täysin penkin alle. Rajusta loukkaantumiskierteestä johtuen pelaajabudjetti on mennyt pitkäksi ja tuloksellisesti vaisujen peliesitysten seurauksena ottelutapahtumatuotot jäävät suunnitellusta vajaaksi. Näiden yhteisvaikutus on niin suuri, että sopeuttamistoimenpiteitä on pakko tehdä. Se on tässä hetkessä ikävä, mutta tulevaisuuden kannalta ainut järkevä ratkaisu, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kertoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen