Pyörälän ja Aaltosen hattutemput viikon helminä – katso viikkomakasiini

16.1.2017

Muistitko katsoa Liigan Viikkomakasiinin sunnuntaina Neloselta? Voit katsoa jakson nyt myös Liigan verkkosivuilta. Viikkomakasiini niputtaa menneen liigaviikon tapahtumat, hienoimmat maalit ja kuumimmat puheenaiheet.

Kuluvalta viikolta nousevat esiin hattutempun tehneet Mika Pyörälä ja Juhamatti Aaltonen. Tämän myötä he ovat pääroolissa tuoreimmassa viikkomakasiinissa.

Mikä on Liigan pistepörssin kärkipaikalle nousseen Pyörälän huippuvireen salaisuus? Esille nousi erityisesti hyökkääjän mukautumiskyky. Viime kaudella joukkuepelaajalla ei ollut näin suurta tulosvastuuta. Tällä kaudella maaliverkot ovat heiluneet, kun Kärpät on tarvinnut ratkaisijoita.

Nelosen Liigastudio tarttui myös suurilla odotuksilla kauteen lähteneiden HIFK:n ja Kärppien keskiviikon kohtaamiseen. Saivatko joukkueet Tero Lehterältä, Vesa Rantaselta ja Tuomas Nyholmilta posia vai negaa?

Ääneen pääsi myös Nuorten Leijonien päävalmentaja Jussi Ahokas. Liigastudio laittoi Kanadassa pelatut alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pakettiin Ahokkaan johdolla.

Viikkomakasiini listasi tuttuun tapaan viikon viisi hienointa maalia. Komein maali oli tällä kertaa HIFK:n Aaltosen upea taidonnäyte. Listalle ylsivät myös Jesper Piitulaisen, Saku Mäenalasen, Tero Koskirannan ja Jani Lajusen osumat. Katso upeat suoritukset koosteesta!

* * *

Liigan Viikkomakasiini esitetään koko liigakauden ajan Nelosella sunnuntaisin klo 10. Uusinta jaksosta tulee sunnuntain myöhäisillassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen