"177 senttiä todella nopeaa jalkaa ja kättä" – katso Viikkomakasiini

12.12.2016

Muistitko katsoa Liigan Viikkomakasiinin sunnuntaina Neloselta? Voit katsoa jakson nyt myös Liigan verkkosivuilta. Viikkomakasiini niputtaa menneen liigaviikon tapahtumat, hienoimmat maalit ja kuumimmat puheenaiheet.

Uusimmassa Viikkomakasiinissa esille nostetaan elämänsä kautta pelaava 25-vuotias Jesse Mankinen, jonka otteet ovat yllättäneet jopa Ruudun Liigastudion asiantuntijat. Monipuolinen KalPa-hyökkääjä on onnistunut tällä kaudella tasaisesti sekä maalinteon että ratkaisevien syöttöjen valossa, keräten pisteet 12+11. KalPassa kultakypärää kantava Mankinen on kauden ensimmäisen puoliskon jälkeen vain kuuden pisteen päässä henkilökohtaisen pistennätyksensä saavuttamisesta.

Esille pääsee myös HIFK:n pitkäaikainen hyökkääjä Arttu Luttinen, joka pelasi menneellä viikolla 600. liigaottelunsa HIFK-paidassa. Katso videolta, miten HIFK muisti pelaajaansa.

Viikkomakasiini listasi tuttuun tapaan viikon viisi hienointa maalia. Komein maali oli tällä kertaa HIFK:n Roope Hintzin ja Juhamatti Aaltosen maagisen yhteistyön tulos. Listalle ylsivät myös Iikka Kangasniemen, Olli Vainion, Erik Thorellin ja Henrik Koiviston osumat. Katso upeat suoritukset koosteesta!

* * *

Liigan Viikkomakasiini esitetään koko liigakauden ajan Nelosella sunnuntaisin klo 10. Uusinta jaksosta sunnuntain myöhäisillassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen