Ruotsalaispuolustaja Marcus Högström HIFK:hon

28.11.2016
Ruotsalaispuolustaja Marcus Högström HIFK:hon

HIFK on solminut vuodenvaihteeseen asti ulottuvan sopimuksen puolustaja Marcus Högströmin kanssa.

27-vuotias ruotsalaispuolustaja Marcus Högström saapuu HIFK:hon KHL-seura Moskovan Spartakista, jossa hän pelasi alkukaudella 30 ottelua pisteillä 1+7. Högström on pelannut urallaan 136 ottelua SHL:ssä Djurgårdenin, Timrån ja Skellefteån riveissä pisteillä 14+39. CHL:ssä Högström on pelannut kahdella edelliskaudella yhteensä 13 ottelua Djurgårdenin riveissä. Lisäksi häneltä löytyy 123 ottelun verran kokemusta Ruotsin toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Ruotsin A-maajoukkueessa Högström on esiintynyt neljästi kaudella 2015–16.

– Teimme Högströmin kanssa sopimuksen, koska meillä on tällä hetkellä muutama loukkaantuminen ja olemme ottaneet huomioon myös sen, että Miro Heiskanen saattaa saada kutsun 20-vuotiaiden MM-leirille ja -kisoihin, HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas kommentoi.

Högström pelaa IFK:ssa numerolla 44.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen