SaiPa ja Eetu Koski jatkosopimukseen

23.11.2016
SaiPa ja Eetu Koski jatkosopimukseen

Eetu Koski pysyy SaiPa-kannattajien ilona kevääseen 2019 asti. (Kuva: Kimmo Metsälä)

SaiPa ja hyökkääjä Eetu Koski ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Uusi sopimus pitää 24-vuotias Eetu Kosken SaiPassa kevääseen 2019 asti. Elokuussa Lappeenrantaan saapunut Koski on tällä kaudella pelannut 20 ottelua liigaottelua pisteiilä 1+2 sekä kahdeksan CHL-ottelua pisteillä 5+2.

SaiPan lisäksi Koski on edustanut liigaurallaan myös Lukkoa. 55 ottelua raumalaisjoukkueen riveissä tuottivat pisteet 3+6. Hyökkääjältä löytyy kokemusta myös Mestiksestä 74 ottelun verran. Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla miehen seuroja ovat olleet Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkue, Kiekko-Vantaa, LeKi, TUTO Hockey, Jukurit ja KeuPa HT.

Uudenkaupungin Jääkotkien kasvatti on kotiutunut Lappeenrantaan hyvin.

– Oikein hyvin olen kotiutunut ja mukavan oloinen kaupunki. Hyvin samanlainen kuin Rauma, mutta vähän isompi ja vähän enemmän kaikkea aktiviteettia. Siksi oli helppo päätös jatkaa kaupungissa ainakin tulevat kaksi kautta.

– CHL-pelit menivät hyvin ja pisteitä tuli mukavasti. Siitä tuli vähän paineita Liigaan ja alkukausi oli aika takkuinen. Nyt viimeisimmät pelit (ennen loukkaantumista) rupesivat kulkemaan paremmin niin itseltäni kuin joukkueelta.

Tällä hetkellä Koski on sivussa pienen loukkaantumisen vuoksi.

– Ei ole vakava loukkaantuminen, päivä kerrallaan mennään ja mahdollisesti hyvin pian ollaan taas peleillä. Kova halu on päästä takaisin pelaamaan ja auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, Koski päättää.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen