Nuorten maailmanmestari Miska Siikonen jatkaa Pelicansissa

23.11.2016
Nuorten maailmanmestari Miska Siikonen jatkaa Pelicansissa

Miska Siikonen on kahteen viikkoon jo kolmas jatkosopimuksen kirjoittanut Pelicans-hyökkääjä. (Kuva: Tomi Natri)

Läpimurtokauttaan Liigassa pelaava hyökkääjä Miska Siikonen jatkaa Pelicansissa kaksivuotisella sopimuksella.

Vuoden alussa Nuorten Leijonien paidassa maailmanmestaruutta juhlinut Miska Siikonen on kirjoittanut Pelicansin kanssa kauden 2018-19 loppuun asti ulottuvan sopimuksen.

B-juniori-ikäisestä asti Pelicansia edustanut 190-senttinen Siikonen murtautui ensimmäisen kerran miesten liigamiehistöön toissa kaudella, jolloin mies kirjautti tililleen yhdeksän ottelua. Viime kaudella Siikonen esiintyi 22 liigaottelussa pisteillä 1+1.

Tällä kaudella 20-vuotias keskushyökkääjä on lyönyt itsensä todenteolla läpi ja 21 ottelun jälkeen miehellä on kasassa pisteet 5+10 tehotilaston ollessa +11. Siikonen on ollut keskushyökkääjistä Pelicansin paras aloittaja voittoprosentin ollessa 56,3.

Siikonen on osoittanut hurjaa kehitystä ja noussut joukkueen selkeäksi profiilipelaajaksi. Oletusarvo on, että kehitys jatkuu edelleen ja on erittäin mielenkiintoista seurata, mihin asti nuoren miehen rahkeet riittävät. Siikosella on huikea potentiaali, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Siikonen on kahden viikon sisään jo kolmas nuori Pelicans-hyökkääjä, joka on kirjoittanut jatkopestin lahtelaisseuraan. Siikosen ohella jatkosopimukset Pelicansiin marraskuussa rustasivat Hannes Björninen ja Taavi Vartiainen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen