HPK solmi jatkosopimuksia – Lehtivuori ja Paajanen jatkavat

21.11.2016
HPK solmi jatkosopimuksia – Lehtivuori ja Paajanen jatkavat

HPK on solminut kaksivuotiset jatkosopimukset puolustaja Joonas Lehtivuoren ja hyökkääjä Otto Paajasen kanssa.

28-vuotias puolustaja Joonas Lehtivuori pelaa toista kauttaan HPK:ssa. Ilves-kasvatti siirtyi Hämeenlinnaan kaudelle 2015–16 neljän SHL:ssä vietetyn kauden jälkeen. Kuluvalla kaudella kiekollinen puolustaja on iskenyt 19 ottelussa pisteet 3+6. Liigassa HPK:n lisäksi Ilvestä ja KalPaa edustanut Lehtivuori on iskenyt liigaurallaan 198 ottelussa pisteet 17+33.

HPK:ta koko liigauransa edustanut 24-vuotias Otto Paajanen iski viime kaudella peräti 20 maalia. Lopen Lätkän kasvatti on kuluvalla kaudella iskenyt pelaamissaan 22 ottelussa pisteet 2+5. Liigadebyyttinsä kaudella 2011–12 tehnyt Paajanen on liigaurallaan iskenyt 287 ottelussa pisteet 41+46.

– Joonas ja Otto ovat avainpelaajiamme ja johtavat esimerkillään joukkuetta. Heissä näkyy HPK:n tapa pelata, ja heidän jatkosopimuksensa tuovat jatkuvuutta ja pysyvyyttä joukkueeseen. Molemmilla heistä on myös vielä potentiaalia kehittyä eteenpäin. Olemme erittäin tyytyväisiä näistä kahdesta jatkosopimuksesta, HPK: toimitusjohtaja Antti Toivanen kommentoi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen