Sveitsiläiserotuomari vierailee Liigassa kahden ottelun ajan

17.11.2016
Sveitsiläiserotuomari vierailee Liigassa kahden ottelun ajan

Sveitsiläiserotuomari Alex Dipietro tuomitsee Liigassa torstaina ja perjantaina.

Sveitsin NLA-liigassa erotuomarina toimiva 31-vuotias Alex Dipietro saapuu kahden ottelun vierailulle Liigaan. Dipietro on toiminut erotuomarina vuodesta 2007 alkaen. Hänet on nimetty yhdeksi erotuomariksi Slovakiassa vuonna 2017 järjestettäviin alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin.

Sveitsiläiserotuomari tulee Liigaan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n erotuomarivaihto-ohjelman myötä. Suomen lisäksi tuomarivaihdossa ovat mukana Ruotsi, Venäjä, Sveitsi, Saksa, Tshekki ja Slovakia. Aiemmin tällä kaudella Liigassa on vieraillut saksalaistuomari Gordon Schukies.

Dipietro on nimetty toiseksi päätuomariksi torstaina Porissa pelattavaan Ässät–SaiPa-otteluun ja perjantaina Vaasassa ohjelmassa olevaan Sport–KooKoo-otteluun. Porissa Dipietron päätuomariparina toimii Anssi Salonen ja Vaasassa Kristian Vikman.

Suomesta IIHF:n erotuomarivaihdossa ovat mukana Salonen ja Mikko Kaukokari.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen