Taavi Vartiainen jatkaa Pelicansissa

10.11.2016
Taavi Vartiainen jatkaa Pelicansissa

Taavi Vartiainen kuuluu lahtelaiskiekon omiin kasvatteihin. (Kuva: Tomi Natri)

Hyökkääjä Taavi Vartiainen ja Pelicans ovat allekirjoittaneet kahden vuoden jatkosopimuksen.

Uusi sopimus pitää lahtelaisyleisön suosikiksi itsensä kiekkoilleen Taavi Vartiaisen Pelicansissa kauden 2018–19 loppuun. 22-vuotias Vartiainen on Pelicansin omia kasvatteja ja miehellä on meneillään kolmas vuosi liigajoukkueessa.

– Koen, että tämä on minulle paras paikka pelata ja kehittyä. Tämän parin kauden aikana, minkä olen ollut mukana liigaporukassa, niin olemme menneet jatkuvasti eteenpäin ja kehityskäyrä nousee koko ajan. On hienoa olla mukana tässä joukkueessa ja erityisen hienoa on pelata lahtelaiselle yleisölle, Vartiainen kertoo.

Alkukauden 14 liigaottelussa Vartiainen on merkkauttanut pisteet 2+0. Kaudella 2014–15 liigadebyyttinsä tehneellä Vartiaisella on vyöllään yhteensä 97 liigaottelua pisteillä 4+7. Jäähyminuutteja värikkäälle persoonalle on kertynyt 219.

– Taavi on osoittanut asennetta ja sitoutuneisuutta sekä ansainnut paikkansa joukkueesta kovalla työnteolla. Mies on myös ottanut selkeitä kehitysaskeleita ja meidän kannalta on erittäin hieno asia, että saamme pidettyä lahtelaisen juniorimyllyn läpikäyneen oman kylän pojan joukkueessa, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen