Jenkkihyökkääjä Zach Budish jatkaa Jukureissa

11.10.2016

Jenkkihyökkääjä Zach Budish jatkaa Jukureissa

Zach Budish viihtyy uudessa kotikaupungissaan. (Kuva: Mikko Kankainen)

Yhdysvaltalaishyökkääjä Zach Budishin sopimuksessa ollut koeaika johti sopimukseen.

Liigatulokas Jukurien ja 25-vuotiaan Zach Budishin sopimus on 1+1-vuotinen. Budish on pelannut koko Jukurien joukkueen tavoin vakuuttavan alkukauden. Laitahyökkääjä on merkkauttanut yhdeksässä ottelussa pisteet 3+4. Lisäksi Budishin teholukema on peräti seitsemän maalia plussan puolella.

– Tuntuu mahtavalta! Vielä vähän aikaa sitten en tiennyt Mikkelistä mitään, mutta alkukauden aikana kaupunki on ehtinyt tehdä minuun lähtemättömän vaikutuksen. Ihmiset ovat ystävällisiä, joukkuekaverit fantastisia ja peli kulkee. Voisiko jääkiekkoilija pyytää enempää, Budish myhäilee.

Viime kaudella Budish pelasi Pohjois-Amerikassa ECHL- ja AHL-liigassa.

Jukurien päävalmentaja Risto Dufvan mukaan Budish on täyttänyt häneen kohdistetut odotukset.

– Budish kuuluu tähän tarinaan todellisena viikinkinä ja ansaitsee paikkansa suuressa Viikinkiheimossa. Kyllähän jokainen näkee, että hänessä virtaa selkeästi pohjoisamerikkalainen viikingin veri. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, kun sopimusasiat ovat kunnossa, Dufva linjaa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen