Tommi Välimaa tryout-sopimuksella Kärppien riveihin

6.10.2016
Tommi Välimaa tryout-sopimuksella Kärppien riveihin

Tommi Välimaa on edustanut aiemmin Liigassa ainoastaan Ilvestä. (Kuva: Mikko Pylkkö)

Viime kaudella Ilvestä edustanut Tommi Välimaa täydentää loukkaantumisten riivaamaa kärppähyökkäystä.

Mestis-seura LeKin riveissä neljä ottelua tällä kaudella pelannut entinen Ilves-hyökkääjä Tommi Välimaa on tehnyt kahden kuukauden mittaisen tryout-sopimuksen Kärppien kanssa. Hyökkäyspään loukkaantumisista kärsineelle Kärpille tuli lisää jobinpostia tiistain CHL-ottelun jälkeen, kun kaksi uutta hyökkääjää joutuivat telakalle.

192-senttinen ja 90-kiloinen Välimaa pelasi edelliskaudella Ilveksen paidassa 43 ottelua pisteillä 3+5. Kaudella 2010–11 Liigassa debytoineella Välimaalla on tilillä yhteensä 268 runkosarjaottelua pisteillä 19+28. Kaudella 2004–05 Välimaa pääsi juhlimaan nuorten Suomen mestaruutta Ilveksen riveissä.

Sami Anttila ja Jesse Saarinen loukkaantuivat Sparta Praha -ottelussa ja joutuvat sairauslomille. Anttila huilaa noin kuukauden verran, ja Saarisen toipumisaika on kahdesta kolmeen viikkoa. Meidän oli reagoitava tilanteeseen nopeasti ja pääsimmekin Välimaan kanssa sopimukseen pikaisella aikataululla, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi.

Välimaa on ensimmäisen kerran Kärppien kokoonpanossa torstaina, kun joukkue kohtaa kotonaan KalPan.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen