Kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman palaa Pelicansiin

3.10.2016
Kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman palaa Pelicansiin

Liigakaudella 2011-12 Pelicansin riveissä ihastuttanut kanadalaishyökkääjä Justin Hodgman palaa lahtelaisjoukkueen riveihin.

28-vuotias keskushyökkääjä Justin Hodgman on edustanut alkukauden ajan tshekkiläistä HC Dynamo Pardubicea, jossa viidessä ottelussa syntyivät pisteet 0+2. Pelicansin vahvuuteen mies liittyy lokakuun lopulla.

– Äärimmäisen taitava ja viihdyttävä keskushyökkääjä, joka tuo joukkueeseen reilusti lisää juonikkuutta ja puhdasta yksilötaitoa. Mies jäi jo viime visiitillään monien mieleen poikkeuksellisen luovilla ja näyttävillä suorituksillaan ja samanlaisia esityksiä me odotamme myös nyt. Tärkeää oli myös, että miehelle itselleen on jäänyt täältä hyvät muistot ja hänellä oli palava halu tulla takaisin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Hodgmanin aiempi visiitti Suomessa oli menestyksekäs. Yhden kauden ajan lahtelaisia edustanut taituri oli tärkeässä roolissa johdattamassa Pelicansia sen seurahistorian toistaiseksi ainoalle mitalille summaten kauden 59 runkosarjaottelusta pisteet 14+39, millä mies sijoittui koko sarjan pistepörssin viidenneksi. Pudotuspeleissä onnistumiset saivat jatkoa ja mies tehtaili 17 pelissä pisteet 3+8.

Nappikauden jälkeen Hodgmanin tie vei KHL:ään. Viimeisten kolmen kauden aikana Hodgman on pelannut KHL:n lisäksi AHL:ssä, NHL:ssä, SHL:ssä ja Tshekin Extraligassa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen