Ruudun tarjonta uudistuu – Liigastudio johtamaan kiekkokeskustelua

30.8.2016
Ruudun tarjonta uudistuu – Liigastudio johtamaan kiekkokeskustelua

Ruutu+ uudistaa liigatarjontaansa 16. syyskuuta alkavalle kaudelle 2016–17.

Näkyvin päivitys tuo ruutuihin uuden Liigastudio-ohjelman kahdesti viikossa. Liigastudiossa kaivetaan esiin tärkeimmät uutiset ja puheenaiheet Liigan sisältä ja sen liepeiltä.

– Johtoajatus on se, että sen sijaan, että studiossa lueteltaisiin vain kokoonpanot ja tilastot, me tarjoamme parhaat ja kiinnostavimmat puheenaiheet Suomen parhaasta ja kiinnostavimmasta urheilusarjasta, Nelosen liigatuotantojen sisältöpäällikkö Vesa Rantanen kertoo.

Liigastudio toteutetaan suorana lähetyksenä Sanomatalosta, Helsingistä. Lähetykset virittävät kiekkokansan oikeaan tunnelmaan arkisin kahdesti viikossa, pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin ennen illan ottelukierrosta kello 18.00 alkaen. Uutta on myös se, että Liigaa on nyt kahdesti viikossa tarjolla myös täysin maksutta, sillä Liigastudiot ovat Ruutu-palvelussa ja Ilta-Sanomien ISTV:ssä katsottavissa sekä suorina lähetyksinä että tallenteina ilman maksua.

– Liigastudiosta rakennetaan kauden aikana kotimaisen jääkiekon koti. Haluamme olla teräväotteinen kone, joka johtaa suomalaista jääkiekkokeskustelua ja nostaa Liigan pelikauden aikana jatkuvasti urheilukeskustelun ykkösaiheeksi, Rantanen linjaa.

Liigastudio-iltoina kierrokset myös perataan paljaiksi noin kello 21.00 alkavassa Neljäs erä -ohjelmassa.

Tero Lehterä vahvistaa Ruutu+:n tiimiä

Ruutu+:n tiimi vahvistuu maailmanmestaritason osaamisella, kun Tero Lehterä liittyy asiantuntijakaartiin mukaan. Hän muodostaa asiantuntijanelikon yhdessä Mika Kortelaisen, jo viime keväänä tiimiin liittyneen Tuomas Tuokkolan ja sisältöpäällikön Rantasen kanssa.

Liigastudioiden isännöimisestä päävastuun kantaa viime kevään tavoin Tuomas Nyholm. Selostajien ykköstriossa hyökkäävät Jani Alkio, Sebastian Waheeb ja Anssi Ritari.

– Näkemystä, uskallusta ja intohimoa. Ilman näitä kolmea studioon ei ole asiaa. Koossa on loistava tiimi, joka täyttää kaikki kriteerit, kukin omalla persoonallisella tyylillään, Rantanen hehkuttaa.

Aiempien kausien tapaan Liigan jokaisen pelikierroksen jokainen ottelu nähdään Ruutu+:ssa suorana, selostettuna lähetyksenä. Lähetykset ovat katsottavissa Ruutu-netti-tv-palvelun sekä Nelonen Pron tv-kanavien kautta.

>> Tutustu Ruutu+:n tarjontaan tästä


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen