Liigatähdet laittoivat kroppaa likoon – katso Ruudun uusi liigafilmi

22.8.2016

Liigan kuumimmat tähdet esiintyvät Ruudun uuden liigafilmin päärooleissa.

Ruutu+:n alkavan liigakauden lanseerauskampanja käynnistyi maanantaina. Mainostoimisto Dynamo & Sonin ja tuotantoyhtiö Lucy Lovesin kanssa toteutetussa "Jokainen hoitaa oman ruutunsa" -kampanjassa korostuvat sarjan kuumimmat tähdet ja joukkueiden ympärille kietoutunut yhteisöllisyys. Filmin on ohjannut mainoselokuvien parissa mainetta niittänyt Nalle Sjöblad.

Kampanjassa mukana ovat Liigan mielenkiintoiseen paluumuuttajaporukkaan kuuluvat Juhamatti Aaltonen, Niklas Bäckström, Niko Kapanen ja Juha-Pekka Hytönen sekä jo viime kaudella Liigan seuraajia hemmotelleet Tomi Kallio, Lasse Kukkonen ja Jani Lajunen.

Uusi video sisältää muun muassa intohimoa, omistautumista, äärimmäistä treeniä, sukelluksen jääaltaaseen ja juoksua oksennukseen asti. Tähdet laittoivat kampanjan kuvauksissa itsensä likoon samalla inspiroivalla tarmolla kuin kaukalossa otteluiden ratkaisuhetkillä.

– Oli hieno kokemus olla tässä mukana. Vähän käytiin ensin käsikirjoitusta läpi ja sitten mentiin. Niin paljon tuli portaita vedettyä, että sekosin laskuissa jo puolivälissä, Lajunen muistelee kuvauspäivää.

Liigaa ja sen seuroja ympäröi ainutlaatuinen tunne yhteenkuuluvuudesta, meistä ja meidän kiekkoperheestä. Meitä kaikkia yhdistää intohimo, omistautuminen ja rakkaus yhteiseen lajiin.

– Haluamme tehdä kunniaa kaikille kiekkoyhteisön perheenjäsenille. Faneille, huoltajille, seura-aktiiveille kuin pelaajillekin. Jokainen todellakin hoitaa oman ruutunsa, ja enemmänkin. Siitä syntyy jotain suurempaa kuin vain osiensa summa. Siitä syntyy liigailmiö, joka on tässä maassa vertaansa vailla.

– Ruudun roolina on tiivistää entisestään fanien suhdetta omaan joukkueeseen ja lajiin. Lähelle meneminen oli yksi teemoista kampanjaa suunnitellessa. Suuri kiitos mukana olleille pelaajille ja heidän seuroilleen. Heittäytyminen oli ihailtavaa ja lopputuloksesta voimme olla ylpeitä, Nelonen Median markkinointipäällikkö Anssi Nevalainen taustoittaa.

Syyskuun 16. päivä alkavalla liigakaudella Ruutu+ näyttää tuttuun tapaan jokaisen kierroksen jokaisen ottelun suorana lähetyksenä. Ruutu tarjoaa kiihtyvällä tahdilla Liigan kiinnostavimmat tapahtumat ja kiperimmät puheenaiheet myös lyhytvideosisältöinä.

Ruudun uusitusta studiokonseptista ja alkavan kauden tarkemmista lähetyssuunnitelmista tiedotetaan lisää lähiaikoina.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen