Näin Liiga osallistuu Neste Ralliin

27.7.2016
Näin Liiga osallistuu Neste Ralliin

Liiga löytyy tällä viikolla Keski-Suomesta.

Liiga on tänä vuonna näyttävästi mukana Neste Rallissa.

Yksi Suomen suurimmista vuotuisista yleisötapahtumista, Neste Ralli, järjestetään jälleen tällä viikolla Jyväskylän ympäristössä. Koska kyseessä on toinen suuri suomalainen urheiluinstituutio sekä kansansuosikki, myös Liiga on näkyvästi mukana rallihumussa.

Liigalla on oma lounge Jyväskylän keskustassa Paviljongin kilpailukeskuksessa. Siellä kaikille on vapaa pääsy pelaamaan NHL16-konsolipeliä Xbox One -konsolilla ja viettämään aikaa viileässä jääkiekkoympäristössä. Liiga tuo kilpailukeskukseen myös tossulätkäkaukalon, joka on niin ikään kaikkien halukkaiden käytettävissä. Paikalla on tapahtuman jokaisena päivänä jyväskyläläisiä liigatähtiä, joita pääsee esimerkiksi haastamaan kaukalossa.

Mukana ovat esimerkiksi Sveitsistä Liigaan palaava tähtihyökkääjä Ossi Louhivaara, viime kaudella tähtiluokkaan noussut puolustaja Mikko Kalteva, NHL-kokemustakin ansainnut Joonas Nättinen sekä liigajyrä Tuomas Pihlman. Liiga järjestää kilpailukeskuksessa lauantaina tossulätkäottelun.

Lisäksi Pohjoismaiden johtava maataloustraktoreiden valmistaja Valtra järjestää keskiviikkona päämajassaan Äänekoskella massiivisen ilmaistapahtuman, jossa rallitähdet kisaavat traktoreilla ja ovat yleisön tavattavissa. Myös siellä on tossulätkäkaukalo yleisön käytettävissä.

Neste Ralli – aiemmin Jyväskylän Suurajot – on ralliautoilun maailmanmestaruussarjan legendaarinen ja palkittu osakilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1951. Tapahtuma kerää vuosittain satojen tuhansien yleisön. Tänä vuonna ralli kestää virallisesti 28.–31. heinäkuuta, vaikka Valtran päämajassa otetaankin näyttävä varaslähtö jo 27. päivä.

Seuraa ralliviikkoa Liigan sosiaalisen median kanavissa Facebookissa, Twitterissä ja Instragramissa!


---
Julkaisija: Antti Pärnänen