Neste Rallissa ennennäkemätön yleisötapahtuma – Liiga mukana

26.7.2016
Neste Rallissa ennennäkemätön yleisötapahtuma – Liiga mukana

Neste Ralli -tapahtuma käynnistää ralliviikon. (Kuva: Valtra)

Liiga on näkyvästi esillä keskiviikkona Suolahdessa järjestettävässä koko perheen Neste Ralli -tapahtumassa.

Neste Ralli -viikon keskiviikkoilta tulee tarjoamaan Valtran tehtaalla Suolahdessa vauhdikkaan koko perheen tapahtuman. Paikalla ovat MM-rallikuljettajien ykkösnimet Jari-Matti Latvalan ja Sébastien Ogierin johdolla. MM-rallikuljettajat hyppäävät tapahtumassa Valtran traktorien ohjaimiin ja mittelevät taitojaan leikkimielisessä kilpailussa.

Rallikuljettajien lisäksi paikalla nähdään myös JYPin pelaajia. Liiga ja JYP rakentavat tapahtuma-alueelle ilmakaukalon, jossa niin pienet kuin isotkin kiekkofanit voivat haastaa liigapelaajia tossulätkässä. Kaukalossa voi mittauttaa myös oman lämärinsä nopeuden ja voittaa itselleen JYPin aidon pelipaidan. Kaukaloon hyppäävät Mikko Kalteva, Sami Niku, Juuso Vainio, Joonas Nättinen, Mikko Salmio, Joel Sund sekä paluumuuttajat Juha-Pekka Hytönen, Ossi Louhivaara ja Pekka Tuokkola.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumapaikalle järjestetään maksuttomat yleisökuljetukset sekä Jyväskylästä että Äänekoskelta. Lue lisää Valtran rallijunasta ja Nesteen rallibussista tästä.

>> Neste Ralli -tapahtuman aikataulu


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen