Tomi-Pekka Kolu Pelicansin toimitusjohtajaksi

22.6.2016
Tomi-Pekka Kolu Pelicansin toimitusjohtajaksi

Pelicansin uutena toimitusjohtajana aloittaa Tomi-Pekka Kolu (vas.). Urheilutoimenjohtajaksi on pestattu Janne Laukkanen. (Kuva: Pelicans/Samuli Kaikkonen)

Lahden Pelicans Oy on valinnut organisaation uudeksi toimitusjohtajaksi Tomi-Pekka Kolun. Hän korvaa tehtävässä Ilkka Kaarnan, joka toimi Pelicansin toimitusjohtajana vuodesta 2005. Pelicansin urheilutoimenjohtajana aloittaa Janne Laukkanen.

41-vuotias Tomi-Pekka Kolu on työskennellyt Pelicansissa vuodesta 2004. Toimitusjohtajaksi hän siirtyy markkinointijohtajan paikalta.

– Pidän tätä nimitystä erittäin suurena kunniana ja otan haasteen vastaan nöyrin mielin. Olen saanut seurata läheltä, kuinka Ilkka on johtanut tätä seuraa ja haluan jatkaa hänen hyvää työtään. Uskon, että hyvän henkilökunnan ja koko Lahden ja Päijät-Hämeen yhteisön avulla me pystymme kehittämään toimintaa entisestään, Kolu sanoo.

Pitkän pelaajauran tehnyt Janne Laukkanen toimii jatkossa Pelicansin urheilutoimenjohtajana. Laukkanen pelasi vuonna 2003 päättyneellä pelaajaurallaan lähes 500 NHL-ottelua, 118 A-maaottelua, neljät MM-kisat ja kolmet olympialaiset. Aktiiviuransa jälkeen Laukkanen on toiminut muun muassa neljän kauden ajan HPK:n pelaajakoordinaattorina.

– Hieno mahdollisuus palata lahtelaisen kiekkoilun pariin. Uskon, että pystymme viemään lahtelaista kiekkoilua eteenpäin ja rakentamaan tänne hyvän paketin, Laukkanen kommentoi nimitystään tuoreeltaan.

Laukkanen saa uudessa pestissään johdettavakseen pelaajatarkkailijatiimin, johon kuuluvat Kari Eloranta, Tommi Turunen ja Marko Jantunen sekä Mestiksen puolella Peliittojen Pekka Saittakari.

Ravintolaliiketoiminnanjohtajana jatkaa pääkaupunkiseudun ravintolabisneksessä pätevöitynyt Lauri Pöyhönen. Hän ottaa vastatakseen myös organisaation talousjohtajan tehtävät.


---
Julkaisija: Antti Seppänen