Tässä on Pelicansin uusi logo!

22.6.2016
Tässä on Pelicansin uusi logo!

Lahden Pelicans viettää tulevalla Liiga-kaudella 20-vuotisjuhlavuottaan, jonka kunniaksi myös seuran Pelikaani-logo uudistuu. Logouudistuksella on joukkueen tunnuksesta pyritty tekemään virtaviivaisempi, modernimpi ja sopivalla tavalla ilkeämpi.

– Halusimme kunnioittaa perinteitä, mutta nykyaikaistaa tunnusta vastaamaan Pelicansin imagoa. Uuden tunnuksen Pelikaani on itsevarmempi ja agressiivisempi, joka kuvaa paremmin Pelicansin tunnetuksi tekemää pelityyliä, toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kuvailee logouudistuksen tavoitteita.

– Pelicansin tunnus haluttiin nykyaikaistaa mutta pitää samalla tunnistettavana. Sen värimaailma mukailee tuttuja sävyjä, turkoosin ollessa vahvin tunnusväri, oranssin ja tumman sinisen tukiessa. Tunnus huokuu määrätietoisuutta, joka kuvaa hyvin tämän päivän Pelicansia, kommentoi puolestaan logon suunnittelusta vastannut mainostoimisto Ilmeen suunnittelujohtaja Markus Heinonen.


---
Julkaisija: Antti Seppänen