Liigakausi lähestyy – katso avausviikonlopun ohjelma

8.6.2016
Liigakausi lähestyy – katso avausviikonlopun ohjelma

SaiPa ja KooKoo iskevät avausviikonloppuna yhteen kahdesti. (Kuva: Kimmo Metsälä)

Liigakausi 2016–17 käynnistyy perjantaina 16. syyskuuta. Katso alta avausviikonlopun otteluohjelma.

Liigan avausviikonloppu sisältää kaksi seitsemän ottelun iltaa. Tampereella hallitseva Suomen mestari Tappara kohtaa Ässät. Ennen ottelun alkua Tapparan 13. Suomen mestaruusviiri nostetaan juhlallisin menoin Hakametsän hallin kattoon. Hopeajoukkue HIFK puolestaan aloittaa kautensa Raumalla Lukon vieraana. Pronssijoukkue Kärpät matkustaa Turkuun kevään neljännesfinaaliuusintaan TPS:n vieraaksi.

Tulokasjoukkue Jukurit hyppää avausviikonloppuna täysillä mukaan liigarytmiin, kun Mikkelissä pelataan perjantain lisäksi myös lauantaina. Perjantaina Jukurien historian ensimmäisessä liigaottelussa vastaan asettuu Sport. Lauantaina Ikioma Areenalla taistellaan Savon herruudesta, kun pohjoissavolainen KalPa tulee kylään.

Avausviikonlopun ohjelmaan kuuluu myös paikallispelitunnelmaa. Ohjelmassa on viime kauden tapaan kaksi SaiPan ja KooKoon välistä Kaakon derbyä. Lisäksi Ässät ja Lukko kohtaavat Satakunnan paikallisessa ja Ilves haastaa Tapparan Tampereen paikallisottelussa.

Ässien ja Lukon välinen ottelu alkaa lauantaina kotijoukkueen toiveesta poikkeuksellisesti klo 18.30.

Avausviikonlopun vieraskiertueella olevat Kärpät ja Sport pelaavat ensimmäisen kerran kotiyleisönsä edessä tiistaina 20.9.

Huikea jääkiekkovuosi jatkuu, kun uusi liigakausi käynnistyy syyskuun puolivälissä. Avausviikonloppu on maistiainen koko kaudesta. Tappara saa sen, mikä sille kuuluu, esittelemme uuden seuran Jukurit, ja paikallisherruus ratkaistaan eri puolilla Suomea. Maan suosituin urheilusarja käynnistyy juuri niin räjähtävästi kuin sen kuuluukin, hehkuttaa Jääkiekon SM-liiga Oy:n toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

Koko kauden otteluohjelma julkaistaan Liigan verkkosivuilla torstaina 9.6. klo 13.

* * *

Perjantai 16.9. klo 18.30

Jukurit - Sport
JYP - Ilves
KalPa - Pelicans
Lukko - HIFK
KooKoo - SaiPa
Tappara - Ässät
TPS - Kärpät

Lauantai 17.9. klo 17.00

HIFK - JYP
HPK - Kärpät
Ilves - Tappara
Jukurit - KalPa
SaiPa - KooKoo
Pelicans - Sport
Ässät - Lukko (klo 18.30)

Koko kauden otteluohjelma julkaistaan Liigan verkkosivuilla torstaina 9.6. klo 13.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen