Jantan matkassa, jakso 5 – Kuhdan mestaruusjuhlat jatkuvat

28.4.2016

Suosikkiselostaja Jani Alkion mukana pääset katsomaan, mitä Liigan finaalisarjan kulissien takana tapahtuu. Jantan matkassa -ohjelmasarjan viides jakso on nyt julkaistu Liigan verkkosivuilla.

Ohjelmasarjan viidennessä jaksossa Jani Alkio oli paikalla Liigan viidennen finaaliottelun sykkeessä. Helsingin lauantai-illassa tuli vastaan paljon tuttuja ja tuntemattomia kiekkoihmisiä. Alkio tallensi jälleen varsin mielenkiintoisia tapahtumia kulisseista.

Lauantaina Helsingissä satoi räntää, mutta viides finaaliottelu piristi suosikkiselostan iltapäivää. Alkio tapasi Nordiksella entisen HIFK-hyökkääjä Kimmo Kuhdan. Katso, millaisen paljastuksen Kuhta teki Alkiolle. Alkiokin joutui kutsumaan itseään lauantaina myös "nuoreksi pojaksi". Mies tapasi nimittäin selostajakonkari JP Jalon.

Nordiksen käytävillä käveli vastaan myös ex-jääkiekkoilija Toni Häppölä, joka oli saapunut pitkästä aikaa HIFK:n otteluun. Mies haaveili Maamme-laulun esittämisestä jäällä, mutta päätyi lopulta antamaan laulunäytteen Alkiolle baarikäytävällä.

* * *

Koko finaalisarjan kattavan Jantan matkassa -ohjelmasarjan päätösjakso julkaistaan lauantaina.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen