Jantan matkassa, jakso 4 – Alkion show villitsi Hakametsän

26.4.2016

Suosikkiselostaja Jani Alkion mukana pääset katsomaan, mitä Liigan finaalisarjan kulissien takana tapahtuu. Jantan matkassa -ohjelmasarjan neljäs jakso on nyt julkaistu Liigan verkkosivuilla.

Ohjelmasarjan neljännessä jaksossa Jani Alkio oli paikalla Liigan neljännen finaaliottelun sykkeessä. Hakametsän perjantai-illassa tuli vastaan paljon tuttuja ja tuntemattomia kiekkoihmisiä. Alkio tallensi jälleen varsin mielenkiintoisia tapahtumia kulisseista.

Uusimmassa jaksossa Alkio pääsi viihdyttämään Hakametsän yleisöä ennen ottelun alkua. Alkio hyppäsi Hakametsän playoffs-bändin mukaan ja esitti Popedan Kaasua komisario Peppone -kappaleen. Lisäksi Karri Kivi paljasti naisten suosikkihenkilön Nelonen Pro -tiimistä. Ari Vallinille ei kelvannut kaikkien nimikirjoitukset perjantaina. Kristian Kuuselan nimikirjoitus kelpasi, mutta kuka joutui pettymään?

* * *

Koko finaalisarjan kattava Jantan matkassa -ohjelmasarja on seuraavaksi viidennen finaaliottelun tunnelmissa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen