Jantan matkassa, jakso 3 – mestaruussormukset häikäisivät

22.4.2016

Suosikkiselostaja Jani Alkion mukana pääset katsomaan, mitä Liigan finaalisarjan kulissien takana tapahtuu. Jantan matkassa -ohjelmasarjan kolmas jakso on nyt julkaistu Liigan verkkosivuilla.

Ohjelmasarjan kolmannessa jaksossa Jani Alkio oli paikalla Liigan kolmannen finaaliottelun sykkeessä. Nordiksen tiistai-illassa tuli vastaan paljon tuttuja ja tuntemattomia kiekkoihmisiä. Alkio tallensi jälleen varsin mielenkiintoisia tapahtumia kulisseista.

Uusimmassa jaksossa ihmeteltiin muun muassa Ari Vallinin mestaruussormuksia. Tiistaina Vallinilla on kädessään kaksi sormusta, missä loput neljä sormusta ovat? Kameran eteen löytyi myös Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta tuttu Juha Perälä. Lisäksi huippuvireinen HIFK-maalivahti Ville Husso paljastaa hammaslääkärinsä nimen.

* * *

Koko finaalisarjan kattava Jantan matkassa -ohjelmasarja jatkuu neljännen finaaliottelun jälkeen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen