Legenda Jussi Markkanen jatkaa SaiPan maalilla

14.4.2016

SaiPa on solminut kaksi kautta – 2016-2017 ja 2017-2018 – kattavan jatkosopimuksen maalivahti Jussi Markkasen kanssa.

Jussi Markkanen, 40, pelasi tällä kaudella 35 ottelussa torjuntaprosentilla 92,12 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,96. Markkasen kausi päättyi runkosarjan viimeisen viikon alussa loukkaantumiseen.

- Kiekosta sain solisluun murtuman. Valitettavasti se tapahtui huonoimpaan mahdolliseen aikaan. Samanlaisia laukauksia tulee harjoituksissa satoja, jos ei tuhansia vuodessa. Oli hyvin erikoinen loukkaantuminen, mutta se oli pakko vaan hyväksyä, Markkanen kertoo.

Markkanen nauttii yhä jääkiekosta ja itsensä haastamisesta. Se on suurin syy jatkamiselle.

- Haluan osoittaa itselleni, että ikä on vain numeroita ja yli nelikymppisenä pystyn kamppailemaan nuorempia vastaan ihan täysillä. Se on itsensä voittamista. Toinen iso juttu on se, että jääkiekko on edelleen erittäin kivaa. On mukava tulla aamulla hallille ja laittaa itsensä likoon.

- Olen hyvin motivoitunut ja haluan auttaa tätä joukkuetta voittamaan myös jatkossa. Olen hyvin innoissani siitä, että meillä alkaa nyt uusi projekti ja haluan ehdottomasti olla siinä mukana, Markkanen vakuuttaa.

Markkanen on entinen NHL-pelaaja ja SaiPan oma kasvatti. Katso oheiselta videolta hänen tuoreet kuulumisensa!


---
Julkaisija: Antti Pärnänen