Liiga keskiviikkona: Jatkuuko JYPin kotitaika?

6.4.2016
Liiga keskiviikkona: Jatkuuko JYPin kotitaika?

Kuva: Jiri Halttunen

Semifinaaliottelut jatkuvat keskiviikkona Jyväskylässä. Pystyykö JYP tasoittamaan sarjan vai onko ilta maanantain tapaan HIFK:n? Katso joukkueiden kokoonpanomuutokset semifinaalien neljänteen osaotteluun.

Janne Tavi palaa JYPin ykkösketjuun edellisen ottelun poissaolon jälkeen. Markus Nenonen siirtyy nelosketjuun ja ottaa Joel Sundin paikan. Puolustuksessa JYP on tehnyt yhden pelaajavaihdoksen, kun Jaakko Jokinen korvaa Juuso Pullin kolmosparissa. Tuomas Tarkki pelaa JYPin maalilla.

HIFK:n hyökkäykseen on tehty yksi kokoonpanomuutos, kun Henri Tamminen tulee mukaan nelosketjuun, ja Thomas Nykopp jää kokoonpanosta sivuun. Puolustuksessa Keith Aulie palaa pelaavaan miehistöön ja pelaa Matt Generousin kanssa kolmosparissa. Lauri Taipalus jää puolustuksesta sivuun. Ville Husso jatkaa HIFK:n maalilla.

JYP oli parempi Hippoksella pelatussa toisessa osaottelussa maalein 5-2. Jyväskyläläiset hakevat jatkoa huimalle putkelleen, sillä HIFK on vieraillut Liigan playoffs-historian aikana Jyväskylässä kaikkiaan seitsemän kertaa ja JYP on voittanut kaikki ottelut.

Sivussa kokoonpanosta
JYP: Sami Niku
HIFK: Daniel Grillfors, Robert Leino, Lauri Taipalus, Thomas Nykopp

>> Kokoonpanot
>> Otteluennakko
>> Osta liput


---
Julkaisija: Antti Seppänen