Kuka on Liigan viihdyttävin pelaaja? – sinä valitset!

10.3.2016
Kuka on Liigan viihdyttävin pelaaja? – sinä valitset!

Kuva: Tomi Natri

Liiga jakaa tällä kaudella aivan uuden palkinnon. Sen voittajan äänestää yleisö.

Liigassa valitaan ja palkitaan tänä vuonna ensimmäisen kerran Viihdyttävin pelaaja. Palkinnon saajan määrittää yleisö äänestämällä.

Kuka on sinun suosikki viihdyttäjäsi? Koko kansan hymypoika Jesse Puljujärvi? Sosiaalisessa mediassa tällä kaudella pankin räjäyttänyt Ari Vallin? Pistepörssin todennäköisesti voittava Kristian Kuusela? Keskiarvoisesti vähiten maaleja päästänyt maalivahti Ville Husso? Vai joku aivan muu? Sinä päätät. Kaikki kuluvan kauden liigapelaajat ovat äänestettävissä.

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Voittaja palkitaan 16.3. Liigan Playoffs Show'ssa Nelosen suorassa televisiolähetyksessä muiden runkosarjapalkittavien rinnalla. Viihdyttävin pelaaja -palkinnosta on määrä tehdä vuotuinen traditio Liigan muiden maineikkaiden palkintojen tapaan. Voittaja saa voitosta omakseen Liigan uniikin kirjaillun palkintolaatan.

Äänestäminen ei vaadi rekisteröitymistä. Tietojasi ei kerätä. Äänestys päättyy 15.3. kello 11.30.

Viihdyttävin voittakoon!


---
Julkaisija: Antti Pärnänen