Liiga torstaina: Ajaako KooKoo Sportin kiinni?

18.2.2016
Liiga torstaina: Ajaako KooKoo Sportin kiinni?

Kuva: Samppa Toivonen

Liigan torstaikierroksen ohjelmassa on kolme ottelua. Helsingissä ottavat mittaa toisistaan sarjakärki HIFK ja neljäntenä oleva Tappara. Runkosarjan voittokamppailussa mukana oleva Kärpät saa vastaansa Ässät. Vaasassa pelataan klassinen kuuden pisteen kamppailu viimeisistä playoffs-paikoista kamppailevien Sportin ja KooKoon välillä. Lue taustat illan kierrokselle.

HIFK - Tappara | Kokoonpanot

HIFK:n voittoputki venyi keskiviikkona viiteen otteluun, kun joukkue kukisti Jyväskylässä JYPin. Kotiotteluistaan HIFK:lla on seitsemän ottelun pisteputki takanaan (kuusi voittoa). Tapparan orastanut voittoputki katkesi keskiviikkona Turussa TPS:lle kärsittyyn 0-1-tappioon. Tappara on voittanut 13:sta viimeisestä vierasottelustaan vain kaksi varsinaisilla peliajoilla. Tappara voitti HIFK:n kahdesti marraskuussa (5-3 ja 5-4 VL), mutta HIFK oli joulukuun lopussa parempi Tampereella (4-3).

>> Otteluennakko
>> Osta lippuja

Kärpät - Ässät | Kokoonpanot

Kärpät oli voitokas tiistaina KooKoota vastaan. Oululaisten viisi viimeisintä ottelua on päättynyt kotijoukkueen yhden maalin voittoon – näistä otteluista Kärpät on voittanut kolme. Kärppien kotipelien voittoputki on neljän ottelun mittainen. Ässät on voittanut kahdessa edellisessä ottelussaan Lukon ja KalPan. Tiistaina joukkue katkaisi Kuopiossa viiden vierastappion putkensa. Kauden edellisistä kohtaamisista voitot ovat Kärpille 2-1.

>> Otteluennakko
>> Osta lippuja

Sport - KooKoo | Kokoonpanot

Sport hävisi keskiviikkona maalilla Ilvekselle. Vaasalaiset ovat jääneet kolmessa viime pelissä ilman täyttä pistepottia, mutta viidestä viimeisestä kotipelistä on tullut neljä voittoa. KooKoo hävisi tiistaina Kärpille maalilla, mutta playoffs-haaveet elävät. Viidestä edellisestä vierasottelustaan kouvolalaisilla on vain yksi voitto. KooKoo on voittanut Sportin kaikissa kauden kolmessa edellisessä kohtaamisessa maalilla.

>> Otteluennakko
>> Osta lippuja


---
Julkaisija: Antti Seppänen