Tappara ja Pelicans vaihtokaupoilla

15.2.2016
Tappara ja Pelicans vaihtokaupoilla

Pelicans ja Tappara ovat sopineet vaihtokaupasta, missä Niko Tuhkanen matkaa Tampereelle ja Pasi Puistola Lahteen.

37-vuotias Pasi Puistola tuo Pelicansiin kosolti kokemusta. Pitkän uran huipputasolla kiekkoilleen Puistolan meriittilista on komeaa luettavaa. Puistola on voittanut muun muassa sekä nuorten että aikuisten maailmanmestaruuden. Kuluvalla kaudella Puistola on pelannut Mestiksen LeKissä 25 ottelua pisteillä 2+16. Liigassa Puistola on edustanut Tapparan lisäksi kasvattajaseuraansa Ilvestä ja Ässiä.

Tappara on 27-vuotiaalle Niko Tuhkaselle neljäs seura tämän kauden aikana. Puolustaja on pelannut 17 ottelua Pelicansin riveissä ja viisi ottelua Bluesissa pisteillä 2+0. Lisäksi tilille on kertynyt 16 ottelua Mestiksessä Peliittojen riveissä.

Kummankin pelaajan kohdalla kyseessä on pelaajaoikeuksien vaihto. Molemmilla on voimassa olevat sopimukset kaudeksi 2016-2017.

Pelicans kiinnitti pelaajia Peliitoista

Pelicans on myös kiinnittänyt kolme Peliittojen sopimuspelaajaa loppukaudeksi liigajoukkueen vahvuuteen. Pelicansin kiinnittämät pelaajat ovat puolustajat Roni Rukajärvi ja Joonas Hurri sekä hyökkääjä Kimi Koivisto.

Päivitetty 22:20:

Tapparaan päivällä siirtynyt Niko Tuhkanen pelaa loppukauden ajan lainasopimuksella Mestiksessä TUTO Hockeyssa.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen