Sport täydensi puolustustaan

14.2.2016

Sport täydensi puolustustaan

Sport on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Mestis-joukkue Jokipojista siirtyvän puolustaja Esa Lehikoisen kanssa.

181-senttinen ja 90-kiloinen Esa Lehikoinen omaa liigakokemusta Lukon ja HPK:n paidasta yhteensä 123 ottelun verran. Alkukauden 29-vuotias Lehikoinen on pelannut Mestistä kasvattajaseurassaan Jokipojissa.

– Olemme menneet puolustuspään osalta pitkään aika kapealla materiaalilla ja lieviä vammoja on myös olemassa. Tällä siirrolla haemme leveyttä ja kokemusta puolustukseemme. Pelaaja on tuttu osalle valmennusjohtoamme ja tiedämme, että saamme pelaajan, joka pystyy auttamaan joukkuettamme, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä taustoittaa.

Komulaisen kausi ohi

Sport kertoi myös, että hyökkääjä Joonas Komulaisen kausi on ohi. 25-vuotiaan hyökkääjän loukkaantuminen on osoittautunut niin vakavaksi, että pelit ovat tältä kaudelta ohi. Komulainen ehti pelata tällä kaudella 24 ottelua pisteillä 2+10.

Sen sijaan pitkään sivussa ollut hyökkääjä Otto Karvinen lähestyy pelikuntoa. Parhaassa tapauksessa Karvinen saatetaan nähdä pelaavassa kokoonpanossa jo tulevalla viikolla.

– Karvinen on tehnyt hyvin töitä kuntoutumisen eteen ja on hienoa, että hän alkaa olemaan pelikunnossa. Saamme hänestä hyvän lisän loppukautta ajatellen, Jämsä päättää.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen