Kärpät vahvisti hyökkäystään kahdella pelaajalla

13.2.2016
Kärpät vahvisti hyökkäystään kahdella pelaajalla

Jari Sailio pelaa loppukauden Kärppien paidassa. (Kuva: Jiri Halttunen)

Kärpät on tehnyt loppukauden sopimukset Sakari Mannisen ja Jari Sailion kanssa. Manninen siirtyy Kärppiin HPK:sta, Sailio on pelannut Bluesin riveissä.

24-vuotias Sakari Manninen on ollut tällä kaudella HPK:n paras pistemies. Manninen on tehnyt runkosarjan 51 ottelussaan pisteet 10+21=31. KalPassa, Kärpissä ja HPK:ssa urallaan pelannut Manninen on pelannut Liigassa yhteensä 117 ottelua pistein 15+36=51.

- Luvassa on tuttu organisaatio, tutut pelaajat ja tutut valmentajat, joten se helpottaa lähtökohtia tulevaa ajatellen, toteaa Kärppien kasvatti Manninen.

29-vuotias Jari Sailio on koonnut tällä kaudella Bluesissa saldon 7+8=15. Liiga-urallaan 480 ottelua 10 kaudella pelannut Sailio on edustanut urallaan Bluesin lisäksi HPK:ta ja HIFK:ta. Sailio on pelannut kolmesti Liigan finaaliotteluissa. Keväällä 2006 hän juhli Suomen mestaruutta HPK:ssa.

– Odotan innolla Ouluun tuloa ja sitä, että pääsee treeneihin ja ensimmäistä peliä pelaamaan. Hyvät fiilikset, sillä tämä on hieno mahdollisuus tulla taistelemaan menestyksestä, Sailio sanoo.


---
Julkaisija: Antti Seppänen