Tuplataistoviikonloppu: Tiivola vs. Kantola

28.1.2016

Liigassa vietetään jälleen tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti viikonlopun aikana. Liiga.fi kertoo otteluiden kuumimman taisteluparin.

Kuluvalla kaudella Bluesin kapteenistoon noussut 22-vuotias Peter Tiivola kuuluu espoolaisten tärkeimpiin hyökkääjiin. Tiivola pelaa kolmatta kauttaan Bluesissa, kuluvalla kaudella on syntynyt jo piste-ennätys, 10+8=18. Tuolla pistemäärällä läpimurtokauttaan pelaava Tiivola kantaa tällä hetkellä Bluesin kultaista kypärää.

Suomen ja USA:n passit omaava Kai Kantola edusti alkukaudella Bluesia ennen kuin siirtyi lokakuussa Ilveksen riveihin. Kantola on Ilvekselle kokeneena hyökkääjänä erittäin arvokas pelaaja. Ilveksen kapteenistoon kuuluva Kantola on merkkauttanut alkukaudella pisteet 3+10=13. Kuluva kausi on Kantolalle viides Ilveksessä.

Blues ja Ilves ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmat joukkueet ovat ottaneet täyden pistepotin kotiotteluissaan. Bluesilla on matkaa viimeiseen playoffs-paikkaan kuusi pistettä. Ilveksellä ero viimeiseen playoffs-paikkaan on jo 14 pistettä.

* * *

Perjnatai 29.1.2016 Blues–Ilves >> Osta liput
Lauantai 30.1.2016 Ilves–Blues >> Osta liput


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen