Tuplataistoviikonloppu: Gratton vs. Byers

28.1.2016

Liigassa vietetään jälleen tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti viikonlopun aikana. Liiga.fi kertoo otteluiden kuumimman taisteluparin.

33-vuotias Josh Gratton pelaa ensimmäistä kauttaan Liigassa. Myös NHL-kokemusta omaa kanadalaishyökkääjä on iskenyt Ässien paidassa 27 ottelussa pisteet 1+2. Gratton tunnetaan jääkiekkipiireissä fyysisestä ja räiskyvästä pelityylistään. Kuluvalla kaudella jäähyminuutteja on kertynyt 63, parhaimmillaan AHL:ssa Gratton on kirjattanut lähes 300 minuutin kausilukemia.

Grattonia neljä vuotta nuorempi kanadalaishyökkääjä Dane Byers pelaa myös ensimmäistä kauttaan Liigassa. Byers saapui Pelicansiin lokakuussa Ilveksen kautta. Gratton ja Byers ovat pelityyliltään samanlaisia. Byers on merkkauttanut kuluvalla kaudella jo 123 jäähyminuuttia. Byers on rangaistuksien lisäksi myös iskenyt 34 ottelussa pisteet 7+4.

Pelicans ja Ässät iskevät yhteen tällä kaudella kolmannen kerran. Aikaisempien kohtaamisten voitot ovat tasan, kun molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa. Pelicans on kerännyt kuusi pistettä Ässiä enemmän. Lahtelaisten sijoitus on yhdeksäs ja Ässien yhdestoista.

* * *

Perjantai 29.1.2016 Ässät–Pelicans >> Osta liput
Lauantai 30.1.2016 Pelicans–Ässät >> Osta liput


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen