Tuplataistoviikonloppu: Yonkman vs Brennan

22.1.2016

Liigassa vietetään tuplataistoviikonloppua. Samat joukkueet kohtaavat toisensa perjantaina ja lauantaina. Liiga.fi kertoo ottelujen kuumimman taisteluparin.

198-senttinen ja 114-kiloinen JYP-puolustaja Nolan Yonkman tunnetaan fyysisenä pelaajana, joka tarpeen tullen puolustaa myös omia joukkuetovereitaan. Kanadalaispuolustaja Yonkman pelaa Liigassa ensimmäistä kauttaan. Yonkman on merkkauttanut 40 ottelussa pisteet 0+4. Tämän puolustajan arvoa joukkueelle ei kuitenkaan mitata pisteillä.

Toista liigakauttaan pelaava 183-senttinen ja 86-kiloinen Sport-puolustaja Mike Brennan tykkää Yonkmanin tavoin fyysisestä pelistä. Yhdysvaltalaispuolustaja Brennan on pelannut kuluvalla kaudella 34 ottelua pisteillä 1+3. Myös Brennan tunnetaan pelaajana, joka ajattelee aina ensin joukkueensa etua.

JYP ja Sport kohtaavat perjantaina kolmannen kerran tällä kaudella. Keskinäisten otteluiden voitot ovat tasan. Liigakauden avauskierroksella Sport kaatoi JYPin Vaasassa lukemin 3–2. JYP tasoitti voitot marraskuussa Jyväskylässä lukemin 2–1. Jatkuuko viikonloppukin kotivoittojen merkeissä?


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen