Immosella viiden pisteen ilta – Sport voitti Kuopiossa

17.1.2016
Immosella viiden pisteen ilta – Sport voitti Kuopiossa

Jarkko Immonen vietti sunnuntaina Kuopiossa viiden pisteen iltaa. (Kuva: Tomi Natri)

Sunnuntain Perhepäivä-otteluissa juhlivat vierasjoukkueet, kun Sport ja HPK ottivat tärkeät pisteet. Illan ykkösnimi oli viiden pisteen iltaa viettänyt Sportin Jarkko Immonen.

KalPa – Sport 2-6 (0–2, 2–2, 0–2) | Tilastot | Maalikooste

Sport palasi sunnuntaina kahden tappion jälkeen voittokantaan, kun KalPa kaatui Kuopiossa. Vaasalaisten ykkösnimi oli hyökkääjä Jarkko Immonen, joka iski hulppeat viisi (1+4) pistettä. Sport iski jokaisessa erässä kiekon kahdesti KalPan verkkoon. Sportin puolustajat olivat tehokkaalla pelipäällä, maalinteossa onnistuivat Niko Peltola, Mike Brennan, Ari Gröndahl ja Jake Newton. Voitolla Sport nousi pisteen päähän viimeisestä playoffs-paikasta.

Tappara – HPK 1-2 (1–2, 0–0, 0–0) | Tilastot | Maalikooste

HPK nousi sunnuntaina jälleen pois Liigan jumbopaikalta, kun hämeenlinnalaiset kaatoivat Hakametsässä Tapparan. HPK aloitti ottelun vahvasti, joukkue johti ottelua jo 0–2 ajassa 06.19. HPK maaleista vastasivat kauden 14. osumansa tehnyt kapteeni Otto Paajanen ja Waltteri Hopponen. Tapparan ainokainen oli Jere Karjalaisen käsialaa. HPK nousi Ilveksen ohi 14. sijalle. Playoffs-viivaan hämeenlinnalaisilla on matkaa kahdeksan pistettä. Viidentenä olevalla Tapparalle tappio oli toinen perättäinen.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen