KalPa kaatoi jälleen Pelicansin – Nikko tehokkaana

3.1.2016
KalPa kaatoi jälleen Pelicansin – Nikko tehokkaana

Joni Nikko (vas.) vietti Lahdessa kahden maalin iltaa. Mukana juhlinnassa Balazs Sebok (0+1). (Kuva: Tomi Natri)

Sunnuntain Perhepäivän voittajat olivat KooKoo, TPS, KalPa ja SaiPa. Kuuden joukkoon noussut KalPa kaatoi Pelicansin jo kolmannen kerran tällä kaudella.

KooKoo – Blues 3-0 (1-0,2-0,0-0) | Tilastot | Maalikooste

Liigatulokas KooKoo nousi voiton myötä kiinni viimeiseen playoffs-paikkaan. Voitto oli kouvolalaisille toinen perättäinen ja neljäs perättäinen kotivoitto. KooKoon maalit jakautuivat Mikko Lehtoselle (1+1), Jan-Mikael Juutilaiselle ja Aki Kangasmäelle. KooKoon maalilla Frederic Cloutier torjui kauden kolmannen nollapelinsä.

Lukko – TPS 0-2 (0-1,0-0,0-1) | Tilastot | Maalikooste

TPS haki sunnuntaina täydet kolme pistettä Raumalta niukasti lukemin 0–2. Ottelun voittomaali nähtiin avauserässä, kun turkulaisten Elias Karvonen iski kauden avausmaalinsa. Päätöserässä kolme minuuttia ennen täyttä aikaa Julius Vähätalo viimeisteli päätöslukemat. Maalivahti Teemu Lassilalle nollapeli oli kauden neljäs. Lukolle illan tappio oli kolmas perättäinen.

Pelicans – KalPa 1-4 (1-2,0-0,0-2) | Tilastot | Maalikooste

KalPa nousi sunnuntain vierasvoiton myötä kuudenneksi. Kuopiolaisten tehokkain oli hyökkääjä Joni Nikko, joka iski kaksi maalia. KalPan muut maalintekijät olivat Antti Halonen ja Sebastian Lauritzen. Patrick Davis alusti kuopiolaisten maaleista kaksi. KalPa on voittanut neljästä viime ottelustaan kolme. Pelicans on puolestaan voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan vain yhden.

Ilves – SaiPa 2-4 (1-2,1-0,0-2) | Tilastot | Maalikooste

Ilveksen synkkä jakso sai jatkoa, kun SaiPa haki täydet vieraspisteet Hakametsästä. Tamperelaiset hallitsivat ottelua, mutta viimeinen terävyys maalipaikoissa puuttui jälleen. SaiPa puolestaan iski paikoistaan tehokkaasti. Ottelun ykkösnimet olivat SaiPan hyökkääjät David McIntyre (1+2) ja Chad Rau (2+0). Rau iski ottelun voittomaalin päätöserässä ajassa 47.37. Ilves on voittanut kymmenestä viimeisestä ottelustaan yhden. SaiPa nousi neljännen perättäisen voiton myötä kolmannelle sijalle.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen