Nämä TPS–Pelicans-tilanteet etenevät Liigan kurinpitoon

31.12.2015
Nämä TPS–Pelicans-tilanteet etenevät Liigan kurinpitoon

Liiga päävideotuomari on asettanut joulukuun 30. päivä Turussa pelatusta TPS–Pelicans-ottelusta kurinpitokäsittelyyn yhteensä neljä tapausta.

Ajassa 08.41 TPS:n Patrik Moisiolle tuomittiin pelirangaistus väkivaltaisuudesta. Tilanne ei etene kurinpitokäsittelyyn.

Ajassa 39.25 tapahtunut Pelicansin Ben Bloodin kontakti TPS:n Eric Perriniin etenee kurinpitokäsittelyyn. Ottelussa tilanteesta tuomittiin Bloodille pelirangaistus estämisestä.

Samassa ajassa TPS:n Jonne Virtaselle ja Pelicansin Dane Byersille tuomittiin pelirangaistukset väkivaltaisuudesta. Virtasen osalta tilanne ei johda kurinpitokäsittelyyn, mutta Byersin osalta johtaa, koska hän ryntäsi tilanteeseen vaihtoaitiosta kuudentena kenttäpelaajana. Pelicansin maalivahti ei tullut tilanteessa vaihtoaitioon. Byersille tuomittiin tästä teosta toinen pelirangaistus, jonka peruste kulkee säännöissä tappelun nimellä.

Ajassa 47.36 TPS:n Markus Kojolle tuomittiin pelirangaistus väkivaltaisuudesta. Tilanne etenee kurinpitokäsittelyyn.

Lisäksi kurinpitokäsittelyyn etenee ajassa 39.00 tapahtunut Ben Bloodin jalkapyyhkäisy. Tilanteesta ei tuomittu ottelussa jäähyä, mutta Liigan päävideotuomari otti tilanteen käsittelyynsä ja saattoi sen kurinpitäjälle.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen