Kohti kotikisoja: videohaastattelussa Kaapo Kähkönen

26.12.2015

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016. Liiga esittelee seuraajilleen Nuorten Leijonien pelaajia kahdesti päivässä. Nyt haastatteluvuorossa on Bluesin Kaapo Kähkönen.

19-vuotias maalivahti Kaapo Kähkönen tunnetaan erityisen hyvästä mailapelaamisestaan. Tämän ansiosta Kähkönen on saanut nimensä myös maalintekijöiden listalle. Kähkönen on Minnesota Wildin neljännen kierroksen varaus vuodelta 2014. Tällä kaudella Blues-maalivahti on pysäyttänyt kiekkoja 92,06 torjuntaprosentilla. Kuluva kausi on Kähköselle ensimmäinen Liigassa, liigadebyytti tapahtui 19. syyskuuta Espoossa Tapparaa vastaan. Liigan lisäksi EJK-kasvatilla on kokemusta myös Mestiksestä.

Liiga julkaisee aina joulukuun 26. päivään asti päivittäin kahden pelaajan haastattelut.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen