Kohti kotikisoja: videohaastattelussa Patrik Laine

25.12.2015

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016. Liiga esittelee seuraajilleen Nuorten Leijonien pelaajia kahdesti päivässä. Nyt haastatteluvuorossa on Tapparan Patrik Laine.

17-vuotias superlupaus Patrik Laine on lyönyt itsensä tällä kaudella Liigassa läpi. Tapparan hyökkääjä johtaa Liigan tulokkaiden pistepörssiä pisteillä 8+8=16. Laine on pelannut tällä kaudella yhteensä 24 liigaottelua. Liigauransa avausmaalin hyökkääjä teki 19. syyskuuta Bluesia vastaan Espoossa. Liigadebyyttinsä Laine teki jo viime kaudella, jolloin tilille kertyi kuusi ottelua. Viime kaudella Laine pelasi myös Mestistä yli 30 ottelun verran.

Liiga julkaisee aina joulukuun 26. päivään asti päivittäin kahden pelaajan haastattelut.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen