Kohti kotikisoja: videohaastattelussa Veini Vehviläinen

24.12.2015

Jääkiekon alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut pelataan Helsingissä 26.12.2015–5.1.2016. Liiga esittelee seuraajilleen Nuorten Leijonien pelaajia kahdesti päivässä. Nyt haastatteluvuorossa on JYPin Veini Vehviläinen.

18-vuotias maalivahti Veini Vehviläinen on noussut ryminällä suuren yleisön tietouteen. Kuluvalla kaudella maalivahti on torjunut JYPin paidassa 15 ottelussa. Vehviläisen torjuntaprosentti on tällä hetkellä huikea 93,82. Lisäksi nollapelejä on kertynyt kolme. Jyväskylässä syntynyt maalivahti teki liigadebyyttinsä 19. syyskuuta Pelicansia vastaan Lahdessa. Debyytti päättyi heti nollapeliin. Vehviläisellä on liigaotteluiden lisäksi kokemusta myös Mestiksestä JYP-Akatemian riveistä.

Liiga julkaisee aina joulukuun 26. päivään asti päivittäin kahden pelaajan haastattelut.


---
Julkaisija: Juuso Kauppinen